Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Cocoon Media-Lounge

Design: Tanja Fähndrich & Anthony Salaa

Creëer een specifieke ruimte binnenin de ruimte door gebruik te maken van de Cocoon Media-Lounge

Met de Cocoon Media-Lounge hebben we een manier gevonden om de echte wereld met de digitale wereld te verbinden, en dit door een speciale zone binnen een bepaalde ruimte te creëren. Een zone die kan gebruikt worden om zowel in te werken als in te spelen. Ofwel kiest u voor een Studie-Lounge die ideaal is om zich te concentreren; ofwel gaat u voor een Gaming-Lounge voor spel en plezier, het innovatieve ontwerp van de Cocoon Media-Lounge laat u toe om de schaal van een grote ruimte te reduceren en een meer intieme en unieke ruimte te creëren met een specifiek doel.

Naast de standaard ontwerpen zoals de Kids-lounge, Gaming-Lounge, Computer-Lounge en Werk-Lounge; kunnen we ook een unieke lounge creëren zoals bv. een Laboratorium-Lounge en een 3D-printer-Lounge, net datgene wat voldoet aan uw specifieke behoeften voor uw bibliotheek. Neem een kijkje naar onze verschillende ontwerpen en laat u inspireren.

Niet storen!
De akoestische eigenschappen zorgen ervoor dat het geluid wordt opgenomen binnenin de Cocoon Media-Lounge, zodat andere gebruikers in de bibliotheek niet gestoord worden.

Gebruik het om nieuwe dingen voor te stellen!
Gebruik het presentatiegebied aan de buiten zijde van de Cocoon Media-Lounge om de laatste nieuwe media tentoon te stellen en zo themagebieden te creëren in de bibliotheek.

Wees creatief!
Maak gebruik van verlichting en afbeeldingen op de Cocoon Media-Lounge om unieke en op maat gemaakte oplossingen te creëren.

Zet het aan!
Installeer schermen, geluid en computers in de Cocoon Media-Lounge om een digitale zone te creëren.


Om te bespreken hoe de Cocoon Media-Lounge het beste zou passen in uw bibliotheek, neem vandaag nog contact op met onze verkoopafdeling.

 

Zelf te monteren ja
Materiaal gefineerde/melamine beklede spaanplaat, vilt
De kleinste Cocoon Media Lounge B2544 x T1815 x H2100 mm
De grootste Cocoon Media Lounge B2808 x T1815 x H2100 mm
AutoCAD (dwg) Cocoon Media-Lounge.dwg
Brochures en catalogi Cocoon Media-Lounge
Montagehandleiding Cocoon
Prijslijst Cocoon - EUR
Prijslijst Concertina balie - EUR
Technische specificaties Cocoon

Contacteer ons

Wij zijn er om u te helpen...